Obsah fóra Diskusné fórum mesta Svätý Jur Diskusné fórum mesta Svätý Jur
www.svatyjur.sk/diskusia

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Z dôvodu komunálnych volieb bude diskusné fórum do 29. 11. 2010 POZASTAVENÉ.

Prajeme Vám príjemné prázdniny a krásne leto.
Mestský úrad

Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Diskusné fórum mesta Svätý Jur -> Pripomienky k www stránke
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
lubomir

Založený: 15 Apr 2009

PríspevokZaslal: St Apr 15, 2009 9:14 am    Predmet: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky Odpovedať s citátom

Toto diskusné fórum som našiel náhodne. Pozeral som na hlavnú stránku a odkaz alebo informáciu o diskusnom fóre som nenašiel. Zle som hľadal, alebo je to zámer, aby to bolo prístupné len pre znalých?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
palo

Založený: 16 Nov 2006

PríspevokZaslal: St Apr 15, 2009 10:33 pm    Predmet: Re: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky Odpovedať s citátom

lubomir napísal:
Toto diskusné fórum som našiel náhodne. Pozeral som na hlavnú stránku a odkaz alebo informáciu o diskusnom fóre som nenašiel. Zle som hľadal, alebo je to zámer, aby to bolo prístupné len pre znalých?

No mne sa zda, ze som to logo videl (mne sa zobrazuje) hned ako prva velka stvorcova ikona (banner) na hlavnej stranke www.svatyjur.sk napravo hore. Mne to pride ako dostatocne najditelne. Mozno by sa hodil lepsi popis k ikonke, alebo pouzit inu "atraktivnejsiu" alebo skor agresivnejsiu ikonu, obrazok.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lubomir

Založený: 15 Apr 2009

PríspevokZaslal: Ne Apr 19, 2009 9:05 pm    Predmet: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky Odpovedať s citátom

Áno je to tam. Ja som vždy hľadal informácie cez "menu" na ľavej strane a ikony vpravo som považoval za duplicitné a len na zrýchlený prístup. Možno by túto duplicitu uvítali viacerí, alebo lepšie povedané jedno miesto (spôsob) kde nájdem všetko.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
prednostka

Založený: 09 Apr 2006

PríspevokZaslal: Št Apr 23, 2009 8:11 am    Predmet: Re: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky Odpovedať s citátom

beriem to ako dobrú pripomienku - skúsim to navrhnúť administrátorovi.
Prajem krásne hody Razz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Diskusné fórum mesta Svätý Jur -> Pripomienky k www stránke Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: