| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
lubomir
Založený: 15 Apr 2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Svätý Jur
|
Zaslal: St Apr 15, 2009 9:14 am Predmet: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky |
|
|
| Toto diskusné fórum som našiel náhodne. Pozeral som na hlavnú stránku a odkaz alebo informáciu o diskusnom fóre som nenašiel. Zle som hľadal, alebo je to zámer, aby to bolo prístupné len pre znalých? |
|
| Návrat hore |
|
 |
palo
Založený: 16 Nov 2006 Príspevky: 8 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
|
Zaslal: St Apr 15, 2009 10:33 pm Predmet: Re: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky |
|
|
| lubomir napísal: | | Toto diskusné fórum som našiel náhodne. Pozeral som na hlavnú stránku a odkaz alebo informáciu o diskusnom fóre som nenašiel. Zle som hľadal, alebo je to zámer, aby to bolo prístupné len pre znalých? |
No mne sa zda, ze som to logo videl (mne sa zobrazuje) hned ako prva velka stvorcova ikona (banner) na hlavnej stranke www.svatyjur.sk napravo hore. Mne to pride ako dostatocne najditelne. Mozno by sa hodil lepsi popis k ikonke, alebo pouzit inu "atraktivnejsiu" alebo skor agresivnejsiu ikonu, obrazok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lubomir
Založený: 15 Apr 2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Svätý Jur
|
Zaslal: Ne Apr 19, 2009 9:05 pm Predmet: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky |
|
|
| Áno je to tam. Ja som vždy hľadal informácie cez "menu" na ľavej strane a ikony vpravo som považoval za duplicitné a len na zrýchlený prístup. Možno by túto duplicitu uvítali viacerí, alebo lepšie povedané jedno miesto (spôsob) kde nájdem všetko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
prednostka
Založený: 09 Apr 2006 Príspevky: 245 Bydlisko: Svätý Jur
|
Zaslal: Št Apr 23, 2009 8:11 am Predmet: Re: Prístup na diskusné fórum z hlavnej stránky |
|
|
beriem to ako dobrú pripomienku - skúsim to navrhnúť administrátorovi.
Prajem krásne hody  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|