Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dotácie

Oddychová cyklistická infraštruktúra v meste Svätý Jur

Mesto Svätý Jur zrealizovalo projekt s názvom „Oddychová cyklistická infraštruktúra v meste Svätý Jur“ na Hergottovej ulici. Realizáciou projektu sa zvýšila atraktivita prostredia mesta Svätý Jur a atraktivita využívania cyklodopravy, nakoľko bol vybudovaný pekný oddychový priestor s možnosťou detského ihriska a s prvkami zelenej environmentálnej infraštruktúry. Vybudovala sa otvorená pergola s parkovým mobiliárom, detské ihrisko, státia pre bicykle, servisný stojan s nabíjačkou pre elektrobicykle, výsadba zelene a funkčný priestor s cieľom podporiť motiváciu využívať bicykle v rámci pohybu v meste, zároveň ponúknuť oddychový priestor pre návštevníkov mesta a obyvateľov mesta využívajúcich cyklotrasy.

Projekt slúži pre návštevníkov mesta, pre domácich obyvateľov a skrášľuje doterajší mestský priestor. Projekt má prínos pre obyvateľov mesta, ktorí takto využívajú novú doplnkovú  a oddychovú cyklistickú infraštruktúru.

Vybudovaním nového oddychového priestoru pre cyklistov sa podporila motivácia cyklistov aj naďalej využívať bicykle na nemotorovú dopravu. Vytvoril sa tak nový a pekný oddychový priestor, funkčný z hľadiska využitia a moderného trendu nemotorovej dopravy.

Projekt bol spolufinancovaný Bratislavským samosprávnym krajom prostredníctvom Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy.

Názov projektu: Oddychová cyklistická infraštruktúra v meste Svätý Jur

Miesto realizácie: Svätý Jur, Hergottova ulica

Typ žiadosti: Bratislavská regionálna dotačná schéma – výzva na podporu ochrany životného prostredia a rozvoja vidieka na rok 2023

Celkové výdavky projektu: 54 457,80 EUR

Výška dotácie: 13.500 EUR

Oblasť podpory: 2. Turizmus

Podoblasť podpory: 2.1. Rozvoj cykloturistickej infraštruktúry

Účel: Účasť na financovaní spoločných úloh v záujme rozvoja územia BSK

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Projekt_Prestupný dopravný terminál Svätý Jur Veľkosť: 229.2 kB Formát: pdf Dátum: 23.9.2022
Projekt_Predchádzanie vzniku biologicky rozložitelných odpadov Veľkosť: 161 kB Formát: pdf Dátum: 23.9.2022